Fietsdrager ook voor elektrische fietsen

Fietsdragers

Gaat u nou graag fietsen op vakantie? Dan kunt u bij ons terecht voor hele goede en kwalitatieve fietsendragers van verschillende merken zoals Pro-user en Thule.

De hiernaast afgebeelde fietsdrager is de Diamant, uitgroepen tot BESTE KOOP door de Consumentenbond en geschikt voor elektrische fietsen.

Fietsdrager ook voor elektrische fietsen Fietsdrager ook voor elektrische fietsen

Bent u op zoek naar andere auto-accessoires? Wij kunnen ook alles van onderstaande leveranciers leveren.

Via Toma Carparts bieden wij een heel breed assortiment aan in auto-accessoires. Denk aan Pasvorm Automatten – Radioaansluitkabels – Wieldoppen – Autoglym – Aanhangwagen accessoires en nog veel meer.
Wij bieden fietsendragers o.a. aan van Pro User, Spinder en Thule. De Pro User Diamant is al jaren de beste koop van de consumentengids. Kom deze bekijken in onze showroom.
Via deze leverancier bieden wij verbruikersartikelen aan. U kunt dan denken aan Wielservice materiaal– Trailerparts – Schuren en slijpenartikelen – Bevestigingsmateriaal – Elektra – Lasaccesoires en nog veel meer.
Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben we er onze roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichter bij de wereld en uw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.
Een uitgekiend assortiment van artikelen voor vakman, particulier en hobbyist. Carpoint wordt alom geroemd vanwege de betaalbaarheid van haar producten. Producten in het Carpoint assortiment zijn uitvoerig getest en voeren alle nodige certificering en keurmerken.
Al meer dan 90 jaar staat het A-merk REMA TIP TOP garant voor unieke kwaliteit. Door jarenlange eigen productie en langdurige samenwerking met internationale partners staan we overtuigd garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de REMA TIP TOP producten.