Kentekenplaten

Wij zijn een RDW-erkende kentekenplaatfabrikant. Wij kunnen voor u langwerpige of vierkante geperste platen of luxe (opliggende letters) platen direct maken. Bij een eerste afgifte (nieuwe kentekenregistratie) kunt u met uw nieuwe kentekenplaatpasje en een geldig identiteitsbewijs langskomen.

Bent u 1 of allebei uw platen kwijt? Dan krijgt u 2 nieuwe kentekenplaten met een duplicaatcode.

Wilt u een nieuwe plaat omdat de oude beschadigd is? Als de lamineercode leesbaar is kunnen wij deze voor u maken. Neem hiervoor de oude plaat(platen) mee.

Aanhangerkentekenplaten: Witte aanhanger- fietsendrager kentekenplaten langwerpig of vierkant kunnen wij zonder registratie voor u maken.

Gekleurde Platen: Wij kunnen ook gekleurde platen voor u maken. Wij hebben diverse kleuren o.a. Baby roze en Blauw voor geboorte.

Neem in alle gevallen een geldig identiteitsbewijs mee.

Motorfietsplaten

Geperste motorfietsplaten kunnen we voor u maken. Voor de motorfiets is ook de luxe variant met opliggende letters te bestellen.

Brom-Snorfietsplaten

Deze kunnen wij niet maken maar wel voor u bestellen.Landbouwvoertuigen

Vanaf 1 januari 2021 moeten landbouwvoertuigen voorzien worden van kentekenplaten. Dit is vast geen nieuws voor u. Wat wel nieuws voor u kan zijn, is dat u uw kentekenplaten gewoon hier bij ons kunt bestellen. Snel, eenvoudig, gemakkelijk en voordelig.

Wij hebben een eigen kentekenplaatmachine en het materiaal in huis om uw kentekenplaten snel te produceren.

Eerst registreren, dan bestellen:

  • Digitaal opgeven en tenaamstelling via DigiD of eHerkenning
  • Digitale controle door RDW
  • Kentekencard wordt u toegestuurd