Autolakken

Een spuitbus nodig met autolak voor uw voertuig? Geef het kleurnummer of de naam van de kleur door met eventuele aanvullende informatie en wij maken de spuitbus voor u op maat, waardoor de kans op een kleurafwijking tot een minimum beperkt is. Bij motorfietskleuren graag vooraf informeren of de kleur in een spuitbus te leveren is.

Autolak 1k is een 1-componenten acryl lak die gemaakt kan worden in iedere kleur. Deze 1K spuitbus kan afgevuld worden met alle uni-kleuren, metallic kleuren, parelmoer lakken of Candy kleuren. Een 1K lak is nog altijd wel kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Om de 1K autolak te beschermen, raden wij aan om de lak af te werken met een blanke lak.

Een 2K spuitbus hoeft niet afgewerkt te worden met een blanke lak. In 2K kunnen echter enkel effen kleuren gemaakt worden. Wij maken lakstiften, spuitbussen en blikken verf.

In het geval dat er een kleur gescant moet worden, neem dan een staaltje ( tankklepje/plaatdeel ) mee en geef dit af in de winkel. Wij kunnen dan op ons gemak de kleur scannen en maken en wij zullen u dan telefonisch op de hoogte houden van dit proces. Dit proces duurt ongeveer 1.5 uur.